Services

Pre-Media

Verbluffende opnames

Een goede basis is onontbeerlijk voor een prachtig eindproduct. Wij verzorgen de opmaak van uw tekst, we fotograferen en nemen beeld en geluid op. Nu bent u al aardig op weg naar een serieuze mediastunt!

Complete oplossingen voor complexe problemen

Maar hoe ga ik om met al die gegevens? Geen paniek, Sertocom biedt oplossingen voor uw volledige digitale workflow via het internet. Aanmaken van beeldbanken, online boekingssystemen en bestelmodules, Sertocom geeft antwoorden op al uw vragen.

Professioneel resultaat

Nu alle data voor handen zijn, kan het echte werk beginnen! Sertocom zorgt voor een eigentijdse voorstelling aan de hand van weldoordachte ontwerpen. Wat dacht u van een volledige videoproductie? Dé meest succesvolle manier om uw bedrijf multimediaal voor te stellen.

Audio opnames, Foto reportages, Video captaties, Copywriting, Vertalingen

Corporate Identity

Uw bedrijf en wat het verdient

U bent trots op uw bedrijf, en dat moet ook. Daarom wilt u ook een huisstijl die perfect bij u past. Uitbundig, origineel, gewaagd, strak, zakelijk, … geen stijl is ons onbekend. Wij bezorgen u een ijzersterke uitstraling.

Net dat tikje meer

Voor de uitwerking van uw huisstijl gaan we tot het uiterste. Basistoepassingen als visitekaartjes, briefpapier en websites worden met passie ontworpen. Verbaas uw klanten met uw nieuwsbrieven, flyers, advertenties, brochures, verpakkingen, wagenbelettering...

Outsourcing

Belet uw eigen groei niet

U kent het probleem. Door tijdsgebrek worden belangrijke marketingopdrachten te vaak uitgesteld. Met een tijdelijke kracht van Sertocom laat u die meer kansen niet liggen. Voor quasi elk probleem hebben wij een professional die tijdelijk bij u kan worden ingezet. Vraag ons waarmee wij u kunnen helpen.

Print Media

Topdesigns op kwaliteitsdruk

De kwaliteit van uw drukwerk is representatief voor uw bedrijf! U valt niet alleen op door een sprekend ontwerp, maar ook door kwaliteitsdruk en speciale afwerkingen. Veelvuldige samenwerking met specialisten in de drukwereld geeft ons de kans om drukwerk aan te bieden tegen zeer concurrentiële prijzen.

Folders, Brochures, Flyers, Briefpapier, Omslagen, Magazines, Uitnodigingen, Verpakkingen, Belettering, Spandoeken, Signalisatie, Vlaggen, Stickers, Advertenties, Visitekaartjes

Web Media

Aanwezigheid op het internet is een must voor elk modern bedrijf! Een website is meer dan enkel uw visitekaartje op het internet, het is HET BELANGRIJKSTE INSTRUMENT van uw marketingmix.

Een werkwijze zonder verrassingen

Na een analyse van uw noden en toekomstperspectieven doen wij u een passend voorstel. Wat volgt is het ontwerp dat een samensmelting vormt van uw huisstijl en uw persoonlijke smaak. Hierbij streven wij telkens naar een uniek concept. Uw website moet een optimale combinatie worden van herkenbaarheid (uw huisstijl), functionaliteit (de 'gebruiksvriendelijkheid') en technische knowhow (vindbaarheid, ranking in zoekmachines). Na de programmatie en testfase volgt de voorstelling en gaat de site online. Maar daar stoppen wij niet, indien u dat wenst, denken en doen wij actief mee aan de bekendmaking ervan.

Hosting zonder zorgen

Don't worry, be happy. Integrale hostingoplossingen. Wij zorgen voor het overzetten van het domein, online plaatsen van website, beschikbaar maken van data, instellen van e-mail, automatische e-mail-antwoorden, … Met betrouwbaarheid en veiligheid als kernwaarden, bieden wij tophosting aan tegen scherpe prijzen. Service is vanzelfsprekend voor Sertocom.

Website development, Domeinregistratie en hosting, S(earch) E(ngine) O(ptimalisation), Direct mailing, CMS (content management system), E-commerce